Τρόποι πληρωμής

Με αντικαταβολή 

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη, διανομέα του Skoupeasy.gr κατά την παράδοση των πωληθέντων στον δηλωθέντα στην παραγγελία, τόπο παράδοσης με οικονομική επιβάρυνση €2,48. 

Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως € 500 όταν πρόκειται για πελάτη ιδιώτη, άρα με έκδοση απόδειξης λιανικής πώλησης, ή για ποσά έως € 620 όταν πρόκειται για πελάτη επιτηδευματία, άρα με έκδοση τιμολογίου πώλησης.


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (ισχύει για αγορές από €50,00)

Για να εκτελεστεί η παραγγελία σας, θα πρέπει να έχει κατατεθεί το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. Μόλις ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική σας αγορά, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα με τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Μην ξεχάσετε στην αιτιολογία να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης) ή την επωνυμία σας (Τιμολόγιο). Η τράπεζα που συνεργαζόμαστε είναι η Eurobank.


Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις χρεώνοντας την πιστωτική ή χρεωστική του κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος της Eurobank, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.